Súlyos sérülésekkel vittek kórházba a mentők egy diákot az egyik nyíregyházi iskolából

Súlyos balesetet szenvedett egy diák tegnap a Nyíregyházi Művészeti Szakgimnáziumban.

Sebő Katalin, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője az esettel kapcsolatos megkeresésünkre annyit közölt, hogy a mentők súlyos sérüléssel vittek kórházba egy fiatalt a helyszíni ellátása után.

Megkerestük az intézmény vezetőjét, hogy megtudjuk, mi történt pontosan, illetve indult-e vizsgálat a történtek miatt. Válaszukban azt írták, hogy az iskola honlapjára és a Facebook-oldalára feltettek egy közleményt, ami tájékoztatást nyújt a balesetről.

Ebben az olvasható, hogy „a gyermek egy ártatlan játék során sérült meg, de hála az iskola jelenlévő pedagógusainak és diákjainak, gyorsan érkezett a szakszerű segítség. A szerencsétlenül járt fiú a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően jobban lett, és kedden már személyesen hívta fel telefonon osztálytársait, barátait”.

Megkerestük a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányságot is az ügyben, amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

The post Súlyos sérülésekkel vittek kórházba a mentők egy diákot az egyik nyíregyházi iskolából first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed