Két nappal a babája születése után kórházba került Sofia Richie

Lionel Richie lánya, Sofia Richie májusban adta hírül, hogy Elliot Grainge-dzsel megszületett az első közös gyerekük, egy kislány, aki az Eloise Samantha Grainge nevet kapta.

A modell nemrég a She MD podcast vendége volt, ahol elárulta, hogy két nappal azután, hogy világra jött a babája, szülés utáni preeclampsiával (azaz szülés utáni toxémiával) került kórházba: egy olyan ritka állapottal, ami akkor fordul elő, ha az anyánál a szülést követően magas vérnyomás lép fel, a vizeletben pedig felesleges fehérje van – írja Page Six.

Hazamentem és felfújódtam, mint egy lufi. Szó szerint felpuffadtam. Nagyon rosszul éreztem magam

– emlékezett vissza Richie, akinél egy ápolónő magas vérnyomást mért, így kórházba kellett mennie, noha kiborította a gondolat, hogy ott kell hagynia az újszülöttjét.

Szegény férjem azt mondta: »el kell vinnem téged a kórházba, mert az orvos azt mondja, ez nem biztonságos. Nem vagy biztonságban, ha itthon vagy«. Szóval 24 órát töltöttem a kórházban, és ez nagyon, nagyon, nagyon nehéz volt.

Az esettel kapcsolatban a modell megosztotta, hogy anyai bűntudata támadt, mert egyetlen pillanatot sem akart elmulasztani a kislánya első napjaiból a születése után. Azt sem akarta, hogy valaki más vigyázzon helyette a babára. Hangsúlyozta, hogy bár szerencsésnek és áldottnak érzi magát, amiért van, aki segítsen neki és támogassa, ha nem állna készen arra, ami az anyasággal jár, nem vállalt volna gyereket.

A beszélgetés során Lionel Richie lánya azt is elárulta, hogy a babája születése előtt hat héten át fájásai voltak. Miután a 32. héten nagyon fáradtan, fájó háttal és görcsökkel ébredt, egy magzati specialistához fordult, aki azt mondta neki, aktív vajúdási fázisban van. Ekkor hat napot kellett kórházban töltenie, ám ezt követően „hazakönyörögte magát”, és ágynyugalomban várta a kislánya érkezését. A szülését végül a 38. héten indították be az orvosai.

Fantasztikus szülésem volt. Megszültem és azt gondoltam, hű, tényleg megcsináltam. Hat hétig, vagy akárhány hétig is tartottak a fájások, megvan a gyönyörű lányom. Egészséges vagyok. Biztonságban vagyok. Ő egészséges. Biztonságban van

– tette hozzá.

Kapcsolódó
Megszületett Sofia Richie első gyereke
Közösségi oldalán árulta el a kicsi nevét.

The post Két nappal a babája születése után kórházba került Sofia Richie first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed