Talán nem is sejtette a brit nyugdíjas, hogy három pénisze volt

Nagyon úgy tűnik, hogy egy 78 éves férfi egész életében nem tudott róla, hogy az átlagosnál kettővel több pénisze van.

Az illető halála előtt felajánlotta a testét orvostudományi célokra, és a boncolásakor derült ki, hogy többlet mutatkozik a nemi szervek terén – írja a LADBible.

A Birminghami Egyetem orvosi karának hallgatói szerint a nyugdíjas – akinek nevét érthető okokból nem hozták nyilvánosságra – vélhetően nem volt tudatában annak, hogy milyen testi adottságokkal rendelkezik.

A Journal of Medical Case Reports című szakfolyóiratban megjelent tanulmány szerint a férfi három nemi szervét rendkívül ritka születési rendellenesség okozta. Már a diphallia esete (azaz amikor valaki két pénisszel születik) is elképesztően ritka, de a három nemi szerv gyakorlatilag ismeretlen az orvostudomány előtt – a tanulmányban mindössze egyetlen, 2020-ban történt esetre utalnak, egy iraki kisfiú jött világra két extra nemi szervvel.

Első ránézésre a 78 éves férfi is normális nemi szervvel rendelkezett, a további két – csökevényes, nem teljesen kifejlődött – szerv a herezacskóban rejtőzködött.

A tanulmány szerint ha a rendellenességet a férfi életében észrevették volna, akkor is vélhetően érintetlenül hagyják, lévén, hogy nem rosszindulatú elváltozásról volt szó, és kellemetlen tüneteket sem okozott.

The post Talán nem is sejtette a brit nyugdíjas, hogy három pénisze volt first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed