Eva Longoria az utolsó pillanatban mentette meg John Wicket

Kis híján nem készült el 2014-ben a John Wick, ám Eva Longoria az utolsó pillanatban hatmillió dollárral beszállva megmentette a produkciót – írja a Business Insider.

A lapnak a franchise két alkotója, Chad Stahelski és David Leitch mesélt ennek körülményeiről, egészen pontosan azokról az anyagi nehézségekről, amelyek nagyban nehezítették a dolgukat. A filmbe ők és a főszereplő, Keanu Reeves is sok pénzt fektetett, ám így sem volt elegendő.

Kevesebb, mint egy hét volt már csak hátra, és majdnem hatmilliós mínuszban voltunk. Független finanszírozásban készült a film, de az egyik befektető nem tudta időben előteremteni a pénzt. Eva jött, és kifizette a hiányzó összeget konkrétan 24 órával azelőtt, hogy végleg lehúzhattuk volna a rolót

– mesélte Stahelski.

Azt is felidézték, hogy a színésznő bevallása szerint nem hitt benne, hogy az ötlet működhet, később viszont azt nyilatkozta, hogy a John Wick élete legjobb költése. A belefektett pénz valóban megtérült: a franchise négy filmnél jár, és világszerte összesen több mint egymilliárd dolláros bevételt termelt.

A rendezőket arról is kérdezték, hogy adnának-e szerepet a színésznőnek, Stahelski nagyon diplomatikusan annyit felelt, hogy szívesen dolgoznának vele, gondolkodnak a témán.

The post Eva Longoria az utolsó pillanatban mentette meg John Wicket first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed