Legalább 16 órát vártak magyar utasok egy olasz szigeten a Ryanair gépére

A menetrend szerint október 24. 22:00-ra tervezett FR4751 számú Alghero-Budapest járat utasai 16 órával később még mindig a szardíniai repülőtéren várakoztak – írta péntek 14 óra után az utazomajom.hu.

Krisztina, egy utas mondta a blognak, hogy azt hallotta, egy meghibásodott alkatrész javítása miatt lehet a súlyos csúszás, a szükséges eszközök pedig délben érkeztek Bergamoból. Hozzátette, hogy információi szerint ha sikerül megszerelni a gépet, akkor a tervezett indulás 18 órával, 16 órakor szállhatnak fel.

Egy teljes gépnyi utas, túlnyomó többségében magyarok ragadtak kint Éjjel 1-2 körül vitték őket a szállásokra, és reggel 7:15-kor érkezett a transzferbusz. Azóta ismét a reptéren várakoznak – írta az Utazómajom.

A tömegben sok a gyerek és egy diákcsoport is ezzel a járattal utazna. Az olaszok mindenesetre együttműködőek és segítőkészek velük, a Ryanair viszont reggel 6 óta nem küldött információt nekik. Az utasok 2 alkalommal étkezésre felhasználható vouchert is kaptak 8 és 4 euró értékben a reptéren.

The post Legalább 16 órát vártak magyar utasok egy olasz szigeten a Ryanair gépére first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed