Caramel a testvére haláláról: Feldolgozhatatlan volt, de valahogy fel kellett dolgozni

Molnár Ferenc Caramel Vallom és vállalom című videósorozat vendége volt, ahol vallásosságáról és a hitről mesélt Hodász Andrásnak. Az énekes egyebek mellett öccse elvesztéséről is beszélt a műsorban.

Én elég korán megtapasztaltam az élet árnyoldalait, a földi élet megpróbáltatásait, de nyilván az, hogy az öcsém autóbalesetben meghalt, azért az 13-14 évesen elég… hogy is mondjam? Azért összedőlt bennem a világ. Még akkor is, ha már akkor elég sok mindent tudtam az életről. Erre azért nem számítottam

– fogalmazott Caramel, hozzátéve: még most is nehéz megfogalmaznia, mit élt át akkor.

Ez tényleg egy olyan tragédia volt, hogy akkor az embernek a lába alól kimegy a talaj. 13 éves voltam, amikor ez történt, és amikor igazán felfogtam, az olyan 18 éves korom tájékán kezdődött. Akkor eléggé összeomlottam emiatt.

Az énekes azt mondta, a tragédiáról nem igazán tudtak beszélni a családban, ezzel nekik a testvéreivel maguknak kellett megküzdeniük, mert az édesanyja és a nevelőapja „megreccsentek”.

Onnantól kezdve szerintem egyikük sem volt szellemileg százas, amin nem csodálkozom. Nem is tudom, hogy ezt hogy lehet egyáltalán túlélni érzelmileg. Az ő házasságuk 1-2 évre a balesetre tönkre is ment és el is váltak, mert mentálisan padlóra kerültek. Ez feldolgozhatatlan volt mindannyiunknak, de valahogy mégiscsak fel kellett dolgozni.

Annak idején gondolkodott azon, hogyan történhetett ilyesmi, és arra jutott, „az nem lenne igazságos, ha Isten egy ilyen helyzetben lenyúlna, és megmentené azt, aki balesetet szenved”.

Aztán elfogadtam, hogy az öcsém meghalt, és megpróbáltam úgy megközelíteni, hogy ez egy baleset volt, ami bármikor bárkivel előfordulhat. Nem azért történt, hogy én emiatt jobb ember legyek, fejlődjek vagy én tapasztaljak valamit – ez egy baleset volt. De azt éreztem, ha már ez megtörtént, akkor valamit tanuljak belőle, mert ha nem próbálok meg valamit tanulni ebből az egészből, akkor bolond vagyok

– mondta el Molnár Ferenc Caramel.

The post Caramel a testvére haláláról: Feldolgozhatatlan volt, de valahogy fel kellett dolgozni first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed