Egyre nagyobb a különbség az európai és az amerikai iPhone-ok között

Az Apple egyes helyeken már az iOS 18.1 nyilvános kiadása előtt elérhetővé tette az iOS 18.2 első fejlesztői bétaverzióját, amely számos új Apple Intelligence funkciót tartalmaz – írja a 9to5Mac.

A lap szerint az egyik újdonság a régóta várt ChatGPT-integráció, melynek köszönhetően a felhasználók azt is megkérdezhetik Siritől, hogy mi látható a készülék képernyőjén. Az intelligens asszisztens ehhez a művelethez egy képernyőképet készít, és feltölti azt a ChatGPT adatbázisába az értelmezés végett: ezt megelőzően azonban adatvédelmi okokból mindig engedélyt kér a felhasználótól.

A ChatGPT integráción kívül az iOS 18.2 tartalmazza az Image Playground képgeneráló felületet, a személyreszabott hangulatjelek gyártásához szükséges Genmojit és az újratervezett Mail alkalmazást is.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az iOS 18.2 béta egyelőre csak az Apple Intelligence szolgáltatással kompatibilis eszközökön érhető el, és azokon is csak Európán kívül. Az öreg kontinensen ugyanis jelenlegi állás szerint még jó ideig nem lesznek elérhetők az Apple Intelligence funkciók. Hogy miért, azt az alábbi cikkünkben írtuk meg:

Kapcsolódó
Ezért nem kapjuk meg Európában az Apple idei nagy szoftveres újdonságait
Az Apple azzal védekezik, hogy próbál megfelelni az előírásoknak, legutóbbi lépése mégis rengeteg európai felhasználót érinthet kellemetlenül.

The post Egyre nagyobb a különbség az európai és az amerikai iPhone-ok között first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed