Egy éve ilyenkor: Berki Mazsi beismerte

Régen minden jobb volt: tavaly hétfőre esett október 23., így volt egy hosszú hétvégénk, nem úgy, mint idén, a szerdával. Na, majd jövőre, amikor a csütörtöki nemzeti ünnep alighanem egy négynapos hétvégét jelent majd, cserébe egy ledolgozós szombatért.

Ami a tavalyi október végének legolvasottabb cikkeit illeti, az abszolút bajnok a 24 éves Annie Charlotte-ról szólt, akinek egy ritka rendellenesség miatt két vaginája van, melyek közül az egyiket munkára használja, a másikat viszont csak a párjának tartogatja.

Két nemi szerve van, egy szabályt tartanak be a barátjával
A ritka rendellenesség miatt teljesen különválaszthatja a munkát a magánélettől.

Egy Védelemgazdasági tervezés című kormányzati dokumentumból kiderült, mennyi liszt, cukor és hús jár minden magyarnak havonta, egy természeti vagy katonai katasztrófa esetén.

Ennyi liszt, cukor és hús jár minden magyarnak havonta – fejadagokat állapított meg a kormány
Védelemgazdasági alaptervet dolgoz ki a kabinet egy természeti vagy katonai katasztrófa esetére.

Egy YouTube-műsorban egy olyan brit pár mutatkozott be, amelyikben a nő bármikor lefeküdhet más férfiakkal, fordítva viszont ez nem megengedett. A férfit azonban ez olyannyira nem zavarja, hogy ő szokott segíteni a feleségének a partnerkeresésben.

Férje segíti férfiakat felszedni, mert szereti, ha másokkal van felesége
A férj, míg a nő mással szórakozik, boldogan tévézik otthon

Kiderült, hogy a magyarok nem sajnálják a pénzt a prostituáltaktól, európai viszonylatban ugyanis előkelő helyen állunk az erre fordított összeget illetően. Nálunk csak a belgák, a görögök és a portugálok költenek többet szexmunkásokra.

Berki Mazsi, aki idén a Nyerő Párosban szerepel párjával, Kajári Zoltánnal (aki öreg divattervezőnek nézte a Nobel-díjas Karikó Katalint) és nemrég arról beszélt, hogyan tudott továbblépni Berki Krisztián halála után, tavaly bevallotta, hogy Berkivel csúnyán átverték követőiket, amikor 2021-ben megszületett első közös gyermekük.

The post Egy éve ilyenkor: Berki Mazsi beismerte first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed