Lakatos Márk teljesen alaptalan vádakról ír

Lakatos Márk Instagram-oldalán reagált az őt ért súlyos pedofilvádra. Ábrahám Róbert, a Pesti Srácok korábbi újságírója egy videóban beszélt arról, hogy tudomása szerint egy közszereplő súlyos szexuális bűncselekményeket követett el egy állami gondozott kiskorú ellen. Ábrahám az ügyben az ügyészséghez fordult. A publicista videójában megszólaló arról beszélt, hogy 15 évesen egy közvetítő útján pénzért került szexuális kapcsolatba egy ismert emberrel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mark Lakatos (@markolakatos) által megosztott bejegyzés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság október 24-én nyomozást indított ismeretlen tettes ellen, miután egy magánszemély október 21-ei beadványát a Fővárosi Főügyészségről oda továbították – írta meg a Magyar Hang.

Lakatos Márk stylist és médiaszemélyiség azt írta, hogy az elmúlt napokban olyan súlyos és alaptalan vádak célpontjává vált, amelyek teljesen ellentétesek mindazzal, amit képvisel.

A leghatározottabban visszautasítom ezeket az állításokat. Mivel állítólag büntetőeljárás indult az ügyben ismeretlen tettes ellen, a hatóság kérdéseire készséggel válaszolok, velük teljes mértékben együttműködök. A közösségi médiában, valamint egyes sajtóorgánumokban megjelent rágalmazásokat a leghatározottabban visszautasítom. Hálás vagyok azoknak, akik ebben a nehéz időszakban mellettem állnak és bíznak bennem. Hiszem, hogy az igazság mindenki számára nyilvánvalóvá válik.

The post Lakatos Márk teljesen alaptalan vádakról ír first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed