A Dining Guide az idei évtől egy új listát is közzétett, melyben a fenntarthatóan működő éttermeket díjazza. Fontos célkitűzésüknek tekintik, hogy ne csupán a vendégeket segítsék abban, hogy merre induljanak, amikor az elvárásaiknak megfelelő, minőségi vendéglátóhelyeket keresnek, hanem a szakma szereplőinek és formálóinak is iránymutatást biztosítsanak a fenntarthatóvá váláshoz. Az idei nyertes étterem 100%-ban hulladékmentes konyhaként működik, gyümölcs- és zöldségfogyasztásuk 90%-át saját forrásból származó biotermelésből tudják biztosítani, kertjük szezonális feleslegének 100%-át tartósításra és új alapanyagokká való feldolgozásra használják fel. Milyen vidéki vendéglátóhelyek kerültek még fel a listára? Mennyiért ehetünk egy ebédet vagy vacsorát ezekben a különleges éttermekben? Ennek jártunk most utána
Ezek a legjobb zöld éttermek a vidéki Magyarországon: nem olcsó mulatság, de megéri
Visited 1 times, 1 visit(s) today