Tulajdonképpen néhány héten, hónapon belül új őrületté vált már Magyarországon is a dubaji csoki, az édességet sokan keresik készen is a boltok polcain, de egyre többen próbálkoznak az otthoni elkészítésével is.
A Nosalty a trendnek felülve elkészítette a saját verzióját. Az elkészítéshez a következőkre lesz szükségünk:
180 g étcsokoládé (vagy tejcsokoládé)
30 g fehér csokoládé (díszítés)
20 g pisztácia (díszítés)
140 g pisztáciakrém
2 ek tahini (ízlés szerint)
1 csipet só
3 ek vaj (vagy margarin)
40 g üvegtészta
Merüljünk el a kókuszos sütemények világában és élvezzük, ahogy megtelik a konyha a kókusz mennyei illatával!
The post Így készül az új őrület, a dubaji csoki first appeared on Sokszínű vidék.
Visited 1 times, 1 visit(s) today