Ilyen az ideális golfkocsi a Lexus szerint!

A gasztronómia szerelmesei után a golfrajongóknak is készített egy különleges autót a Lexus. A koncepció hasonló, az adott terület egyik prominens márkájával összeállva hoznak létre egy különleges járművet. A kemencés GX esetében a konyhai berendezéseket gyártó Monogram segített, ezúttal a Malbon divatcég együttműködésével jött létre az egyedi Lexus.

A luxusterepjáró karosszériáját a golfpályák domborzati térképe ihlette, a véleményes szépségű dísztárcsák golflabdát mintáznak. A tetőcsomagtartóra szerelt dobozok a hosszabb ütők szállítására alkalmasak, az oldala pedig kihúzható árnyékolót rejt. Az utastér a nagyobb kényelem érdekében csupán négyszemélyes, a poggyásztér jókora, de nem pakolható bele akármi. A kihúzható tárolóban mindennek megvan a maga helye, a cipők, a sapkák és az ütők külön-külön laknak.

Hirdetés

A GX 550 műszaki téren változatlan, a 3,4 literes V6-os 354 lóerős, a váltó 10 fokozatú, a vontatási képesség négy tonna. Sorozatgyártást nem terveznek, de számos golfbajnokságon kiállítják az autót, elvégre a Lexus tulajdonosok és a golfozók közös halmaza jelentős.







Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed