Ezeket a konyhai termékeket a legtöbb ember rossz helyen tárolja

Sokan hajlamosak vagyunk a fűszeres polcot precízen elrendezni a tűzhely közvetlen közelében, mondván, hogy így könnyen elérhetők főzés közben. Azonban érdemes figyelembe venni, hogy a hő és a pára, ami a főzés során keletkezik, károsan befolyásolhatja a fűszerek minőségét, írta a Bien.hu.

Az alábbi galériában megmutatjuk, hogy a különféle konyhai termékeket hol célszerű tárolni, hogy azok tovább felhasználhatóak legyenek. 


5 fotó

A közelmúltban megmutattuk azokat a helyeket, amik baktériumfészekké változtatja a konyhánkat, valamint azt is megosztottuk, hogy miket ne tegyünk a mosogatóba, így megelőzhetjük a dugulást.

Kapcsolódó
Ettől lesznek újra hófehérek a konyharuhák
Se mosószerre, se hipóra nincs szükséged.

The post Ezeket a konyhai termékeket a legtöbb ember rossz helyen tárolja first appeared on Sokszínű vidék.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed