Klímakérdés: “Európa mérgező pöcegödrévé alakítja Magyarországot a kormány”

A klímaváltozás elleni küzdelem nem érheti hátrányosan a hétköznapi embereket. Gigacégek felelősek a klímaváltozásért, őket kell támadni – ezzel kezdi az érvelését Dobrev Klára. A nagy szennyezők a rákényszerítése arra, hogy új technológiát használjon, az EU-nak pedig ambíciózusabb klímacélokat kell kitűznie. Le Marietta hiányolja a DK-tól a zöld politikusokat a listájukon, erre Dobrev felsorolta őket.

Európa mérgező pöcegödrévé alakítja Magyarországot a kormány a Kutyapárt listavezetője szerint. Donáth Anna szerint nem ambíciózusabb célok kellenek, hanem be kell tartatni a már elfogadott alapelveket.  Szerinte mindenkinek fájni fog, azért, hogy jobb, zöldebb jövőnk legyen. Nem elég zöldnek lenni, úgy is kell viselkedni – mondja. A környezetszennyezés nem áll meg Magyarország határainál, a gödi akkugyár szennyeződése a szomszédos országokat is érinti szerinte.

Toroczkai szerint a kérdés, hogy mi okozza a klímaváltozás, és hogy mikor kezdődött? Szerinte nem az EU a legnagyobb szennyező, mégis az uniós lakosokkal akarják megfizettetni a klímaváltozás árát.

Váratlanul gázkazánok betiltását kérte számon Toroczkai László. Donáth Anna viszont laposföld-hívőkkel nem vitatkozik. Nagy tapsot kapott a közönség soraiból.

Belső égésű motorok támogatását a Momentum támogatja, Dobrev Klára úgy, hogy támogatják a magyar autóvásárlását.

The post Klímakérdés: “Európa mérgező pöcegödrévé alakítja Magyarországot a kormány” first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed