Leütötte a meccs után a bírót, örökös eltiltást kapott a 24 éves győri focista

Hivatalosan soha nem léphet pályára az a 24 éves győri focista, aki a hétvégi harmadosztályú meccs végén leütötte a játékvezetőt. Az MLSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság fegyelmi bizottsága

minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől végleg eltiltotta Németh Rolandot, a Győri Cápák játékosát.

A Kisalföld beszámolója szerint a hétvégi DAC II–Győri Cápák megyei III. osztályú bajnoki mérkőzés végén szabadult el a focista, aki a lefújást követően nekiesett a játékvezetőnek. „Sok meccsen jártam , de ilyet még nem láttam futballpályán” – mesélte a győri DAC elnöke.

„Pedig kimondottan jól vezette a meccset a fiatal bíró, nem fújt se nekünk, sem az ellenfélnek. Egy-nullás vezetésünknél megadott egy tizenegyest a vendégcsapatnak, ami után döntetlen lett az állás. Később aztán nekünk is megítélt egy büntetőt, hasonló szituációt követően. A meccs vége felé egy piros lapot is kiosztott a vendégek egyik játékosának, de még ekkor sem tűnt úgy, hogy botrány lesz, nem is volt indokolt. A lefújás után aztán már a kispadról rohant oda hozzá a vendégek egyik lecserélt futballistája, aki aztán kétszer is megütötte”

– mondta Arnold Csaba. Szinte őrjöngött a játékos, akit társainak kellett lefogniuk. A bíró nem esett pánikba: a tettlegesség közben felmutatta a piros lapot Némethnek. A végleges eltiltással nincs vége az ügynek, a játékos ellen rendőrségi eljárás is indult.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed