Mi volt a terv, Skócia?

Már az első félidőben lerendezte Eb-nyitómeccsét a német válogatott: a skótok kapura sem néztek, sőt, az ellenfél térfelét sem nagyon látogatták a 2024-es Európa-bajnokság első mérkőzésén, Münchenben.

Brodarics Tamással, a Score Training System szakmai vezetőjével elsősorban azt vitattuk meg, mi lehetett a skótok meccsterve. Miért hagyták zavartalanul szervezni és irányítani Kroost? Miért nem tudtak semmit sem kezdeni a WirtzMusiala tengellyel? Hogyan ficánkolt Gündogan, és minek köszönhetően lubickolhatott Kimmich?

Az 5-4-1-ből villámgyorsan 6-3-1-be visszacsúszó skót kezdőfelállás hiányosságait látva Steve Clarke szövetségi kapitány már a harmincadik percre 5-3-2-re rendezte át csapatát, de mire a változatás megtörtént, a meccs már eldőlt. Boncasztalon Porteous borzalmas piros lapja, az ezúttal remekül vizsgázó videóbíró, Havertz önbizalma, Nagelsmann zsenije, de az is, mit tanulhat a magyar válogatott stábja a skótok arcpirító vereségéből.

Játssz a 24.hu Eb-tippjátékával és nyerj értékes ajándékokat, esetleg próbáld ki magad a Ziccer fantasy ligájában (kód: cff2zF), légy te a legjobb, és a torna után gyere el vendégként az adásba! Szombaton 17:00-tól pedig tarts velünk élőben a YouTube-on, ahol a Ziccer következő epizódjában a Magyarország-Svájc mérkőzés tanulságait értékeljük majd közösen!

Kapcsolódó

The post Mi volt a terv, Skócia? first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed