Nicki Minaj-t letartóztatták az amszterdami reptéren, aki ezt az Instagramon is élőzte

Nicki Minaj-t lekapcsolták a rendőrök az amszterdami reptéren azzal a gyanúval, hogy drogot szállít, írja a CNN. Az ügyről onnan értesült a fél világ, hogy Minaj az Instagramján közvetítette élőben a történéseket.

Ezen leginkább Minaj hallható, amint az Amszterdam-Schiphol repülőtéren beszélget a rendőrökkel, miközben a kezében a telefonját tartja. Ebben megemlíti, hogy előre tekert füves cigiket találtak nála, majd hallhatóan felszólítják, hogy szálljon be egy rendőrségi furgonba. Amikor megkérdezi, hogy miért tegye meg, egy rendőr közli vele, hogy „le van tartóztatva drogok szállítása miatt”.

Az amszterdami hatóságokat később elérte a CNN, az úgynevezett Royal Netherlands Marechaussee azt közölte, hogy a Schiphol repülőtéren letartóztattak egy 41 éves amerikai nőt könnyű drogok birtoklása miatt, és jelenleg őrizetben van. Nem sokkal később pedig frissítették a közleményt, hogy

a könnyű drog exportjának gyanúja miatt őrizetbe vett nőt szabadon engedték

Mint írták a közleményben:

Az ügyészséggel folytatott konzultációt követően a gyanúsított pénzbírságot kapott, és most már folytathatja útját.

Az út egyébként Manchesterbe vezetett volna, ahol este 20:00-tól lett volna fellépése Minaj-nak.

The post Nicki Minaj-t letartóztatták az amszterdami reptéren, aki ezt az Instagramon is élőzte first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed