Nincs sorosozás a Bogyó és Babóca közben

Toroczkai Lászlónak való téma ez, már csak azért is, mert le van tiltva a közösségi médiában. Szerinte Magyar Pétert tolja az algoritmus. Elfogadhatatlannak tartja, hogy a Facebook ural mindent, és kifogásolta, hogy a Meta nem fizet adót, és kifogásolta, hogy még mindig le van tiltva a Facebookon. Ráadásul nem szeretné, ha a közösségi média a gyerekeket bombázza a Pride hirdetéseivel.

Donáth Anna szerint a gyűlöletbeszéd nem egyenlő a szólásszabadsággal. A digitalizáció az egyik legfontosabb kérdéskör. Minden, ami offline illegális, az online is legyen az, javasolja. Sikernek éli meg, hogy nem lehet fiatalkorúaknak politikai hirdetéseket küldeni: nincs sorosozás a Bogyó és Babóca közben.

Le Marietta egyetért azzal, hogy a digitális cégeket szabályozni kell, és kifogásolta, hogy  nincsenek kötelezve arra, hogy számon lehessen kérni őket, ha a szolgáltatásiakhoz nem férnek hozzá a felhasználók.

Egészen veszélyesnek tartja a gigacégek túlhatalmát Dobrev Klára. Úgy véli, a megrendszabályozásukhoz az Egyesült Államok is szükséges.

The post Nincs sorosozás a Bogyó és Babóca közben first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed