Szoboszlaiék edzőt keresnek, lehet jelentkezni

Versenyképes fizetés, remek kilátás a telephelyről – új edzőt keres a Liverpool focicsapata.

Mi történt? Nyivános álláshirdetésben, a LinkedIn közösségi platformon keres set-piece edzőt a Liverpool – szúrta ki a hvg.hu. Az ő feladata annak elérése, hogy a csapat a saját szögleteiből és szabadrúgásaiból a lehető legtöbb gólt szerezze, miközben az ellenfél pontrúgásaiból a lehető legkevesebbet kapja.

A leendő kiválasztott valószínűleg viszonylag szoros munkakapcsolatot ápolhat majd a klub magyar játékosával, Szoboszlai Dominikkal, mert mások mellett ő szokta elvégezni a Liverpool pontrúgásait.

Ki jelentkezhet? Előfeltétel az UEFA A edzői licenc, vagy azzal egyenértékű végzettség. Elvárás továbbá az elit, első osztálybeli labdarúgócsapatnál szerzett szakmai tapasztalat set-piece tervezésben.

Mit kínálnak? Az új edző elsősorban a Liverpool AXA edzőtelepén fog dolgozni, amelynek közelében található számtalan kocsma, étterem, bolt, és ahonnan pompás kilátás nyílik a Mersey folyóra. A csapat „versenyképes fizetést” ígér, évi 25 nap szabadsággal és mindenféle juttatásokkal.

Kontextus. Szoboszlai Dominikról, a magyar válogatott kapitányáról, a játékról és a magyar válogatottról árul el sok-sok információt a Szoboszlai Bookazine by Forbes kiadványunk.

The post Szoboszlaiék edzőt keresnek, lehet jelentkezni appeared first on Forbes.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed