Vadonatúj AMD processzort kapott a 16 hüvelykes Zenbook S 16 OLED

A laptopok piaca mostanság bőven szolgáltat témát, hiszen a Qualcomm után nemrég az AMD is bemutatta legújabb fejlesztéseit, melyekben természetesen az AI a közös nevező.

Az ASUS pedig nem is várt sokat és szinte rögtön leleplezte a Zenbook család legújabb zászlóshajóját, a Zenbook S 16 OLED modellt, mely kijelzőben a valaha készült egyik legnagyobb Zenbook, ennek ellenére 11mm vékony és alig 1,5kg. A 16 hüvelykes, 3K felbontású ASUS Lumina OLED kijelző továbbra is az egyik legjobb a piacon, ráadásul 120Hz-es képfrissítéssel rendelkezik és az érintésekre is reagál.

A vadonatúj CPU mellett az itthon már elő is rendelhető modellben 32GB RAM és 2TB-os SSD lapul, így erőből vélhetően nem lesz hiány. Az új AMD megoldásnak köszönhetően természetesen Copilot+ laptopról beszélhetünk, de meg kell várnunk, míg a szükséges Windows frissítés megérkezik. Dizájnban egyébként nem újít a Zenbook S 16 OLED, hiszen a fedlapon a már jól ismert Ceraluminium bevonattal találkozhatunk, míg felnyitva egy minimalista belső fogad.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed