Videóra vették, ahogy összevernek a társai egy 13 éves diákot egy tolna megyei általános iskolában

Kórházba került az a 13 éves fiú, akit társai csütörtökön bántalmaztak a nagykónyi Tamási Lajos Általános Iskolában – számolt be róla az RTL híradója.

A verést a diákok videóra vették, ezen az látszik, hogy az egyik elkövető ököllel üti a fiút az osztályteremben, majd miután utóbbi egy pillanatra felegyenesedik, még hárman-négyen rátámadnak. A bántalmazás közben senki nem avatkozott közbe.

A fiú pénteken került kórházba. Testszerte kapott ütéseket, de hogy pontosan mennyire sérült meg, azt nem lehet tudni. A Tamási Tankerületi Központ annyit közölt az RTL-lel, hogy „a bántalmazott fiú kisebb sérüléseket szenvedett”. A megvert gyerek szülei feljelentést tettek, ami után a rendőrség garázdaság gyanúja miatt indított eljárást. Pénteken a rendőrök egymás után hallgatták ki az érintett gyerekeket az iskolában.

A többi gyerekkel pszichológus foglalkozik, egyéni és csoportos foglalkozáson.

 

Néhány héttel ezelőtt Kemecsén történt hasonló eset, akkor 10-12 éves diáklányok egy csoportja rugdosott össze brutálisan egy tízéves fiút. Neki később el kellett távolítani a lépét.

Kapcsolódó
Négy diáklány majdnem halálra vert egy tízéves fiút a kemecsei iskolában
Életmentő műtéten esett át a fiú, ki kellett venni a lépét. Az elkövetők 10-12 éves lányok.
Kapcsolódó

The post Videóra vették, ahogy összevernek a társai egy 13 éves diákot egy tolna megyei általános iskolában first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed