A négyütemű Brabant és a stifolderröneszánsz [hosszúkás, előfizetői variáció]

Kivesézés-átbeszélő műsorunk a megszokott, valószínűtlenül magas színvonalon, döbbenetesen mély tárgyismerettel ad hangot saját magának.

00:37 Kapcsoljuk a regensburgi kamionparkolót. Bredában még dolgoznak fehér emberek. Holland mezőgazdaság, holland árak. 06:38 Unagi ramen. Parragh László fajelmélete. A brabanti-burgundi identitás. Babos Gábor. 10:52 Paks–Fradi. 14:02 A no migration, no gender, no war hármas eufemizmusa. Jim Simons-nekrológ. Robert Mercer és a Cambridge Analytica. 20:37 Azért jó, hogy nálunk nem lőnek politikusokra. Slovenski branci. Az ország, ami a legjobban hasonlít ránk, csak erőszakosabb. 24:41 Meciar és a dunaszerdahelyi magyar maffia. Dél-Balkán Szlovákiában. Szlovákok Kövér Lászlón túl. 32:24 Szoboszlai karrierjének megrekedése, illetve meg nem rekedése. Ki lesz ott Azahriah-n a VIP-ben? Vitézy Dávid és Wang mester. 38:57 Helyreigazítás: Toyota CHR. Benyalások további potenciális hirdetőknek. Bogazici. Robotlábú Herendi-gepárd. 44:34 Helyreigazítás: Tisztán a Cél Felé. Eger helye a magyar hardcore térképén. Ikonokból született, legendák által lovagolva. A Teneré-fa és szomorú vége. 48:04 Mit hazudjunk kiváncsiskodóknak útikönyvírás közben? Bede Márton értelmiségi bűnöző. Kalaznói ingatlantippek. 53:04 A fekedi stifolder. Trabert Hof. Egyébként május 25-én lesz a stifolderfesztivál. Rozsdásserpenyőtelep és Rinyaszentkirály. 56:42 A vidéki Váci utcák halála. A pécsi Weöres Sándor-szobor.

Bölsőkörösök és közösségösök már hallgathatják is előfizetői, hosszított adásverziónkat. A többieknek keddig kell kibírniuk, akkor lesz igyenes, kicsit rövidebben. Az előfizetős podcastok kezelése a lejátszókban: 444.hu/pod

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed