Házkutatást tartottak a DK újpesti polgármesterjelöltjénél

Miután múlt hét pénteken a családi otthonunk vásárlásával és felújításával támadott meg a fideszes propagandasajtó és a Wintermantelékhez köthető helyi fideszes oldalak, hogy hogy nem kedden, azaz ma reggel 6 órakor egy 5 fős NAV különítmény hajtott végre házkutatást az otthonunkban. Ugye nem kell részleteznem, milyen volt látni a sokkot kapott és síró feleségemet, a szintén zokogó és ijedt kislányaimat. Hogy hogyan élték meg reggel hatkor mindezeket. Pusztán a fidesz bosszú és hatalomvágya miatt. Feltúrták az egész házunkat.

– írja a Facebookon DK-s Trippon Norbert, aki a DK mellett a Jobbik, az LMP, a Momentum és az MSZP polgármesterjelöltje is Újpesten.

Mindösszesen egy magánszerződést vittek magukkal, illetve számlákat, ezeket én magam adtam a kezükbe. Ehhez nem volt szükség erre a felháborító eljárásra, és őszintén sajnálom azt az öt NAV-os nyomozót, akit vélhetően politikai okokból küldtek feldúlni egy család békés otthonát. Ha kérték volna, bármikor odaadtam volna ezeket, ehhez nem kell feltúrni reggel hatkor egy otthont.

– teszi hozzá.

Trippon arról ír, hogy 2019 végén eladták korábbi lakásukat és vettek egy felújítandó házat Újpesten, amelyet több kivitelezővel újítottak fel.

A házkutatás tudtommal az egyik akkoriban nálunk dolgozó kivitelező évekkel későbbi NAV eljárása miatt történt, vélhetően áfacsalás ügyben, de erről konkrétabb tájékoztatást nem kaptam, mivel az ügyben sem tanú, sem gyanúsított nem vagyok. Így tehetném fel a költői kérdést: Mi közöm nekem építőipari cégek áfa ügyeihez? Hát annyi, hogy 19 nap múlva önkormányzati választások jönnek.

– írja. A Telex arról ír, hogy egy minden korábbinál nagyobb számlagyár bukhatott le, amelyet R. Miklós, becenevén Fradista Miki vezetett. A lap már korábban értesült a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség nyomozásáról, de akkor még nem lehetett tudni, hogy Trippon is érintett lenne.

Most a lap szerint R. Miklós mellett V. Károly és T. Norbert tűnnek a hálózat vezetőinek, utóbbi ketten közvetlen szervezőként. A lap szerint rengeteg cég volt érintett, többek között a Home-Support IT Kft., a Netindex Kft., az Amis –Bau 2016 Kft., a Best Property Kft. vagy az Emiratis Corporation Kft.

The post Házkutatást tartottak a DK újpesti polgármesterjelöltjénél first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed