Így hálálta meg a zsiráf, hogy a csontkovács segített rajta – videó

Nem csak az embereknek segíthet egy csontkovács, a szakemberek tudására az állatoknak is szüksége lehet.

Joren Whitley kifejezetten állatokra specializálódott, az Oklahomában élő csontkovács házi- és haszonállatokkal, valamint vadon élőkkel is foglalkozik. Akkor is segít, ha egy olyan hatalmas páciense van, mint például egy zsiráf, akinek ráadásul az egyedülállóan hosszú nyaka fáj.

Whitley-t nemrég Gerryhez hívták ki, aki rágási problémákkal küzd, ezért sokszor fáj a nyaka. A szakembernek a világon elsőként kellett terápiát végeznie egy zsiráfon, de ez nem okozott gondot neki, ahogy az az ABC által közzétett videóból is kiderül.

Whitley-nek először az állat bizalmába kellett férkőznie. Ahogy a felvételen látható, lassan barátkozott a zsiráffal, majd egy ponton hirtelen roppantott egyet a nyakán.

A csontkovács egy mozdulattal megszüntette a fájdalmat, amiért nem is maradt el a köszönet, a szenvedéstől megszabadított zsiráf nem győzte meghálálni a szakszerű beavatkozást, és az extra simogatásokat.

@dr.joren_whitley Went down to Texas over the weekend to make some new friends! #chiropractor #chiropractic #chiropracticwellness #exoticchiropractor #giraffechiropractic ♬ original sound – Dr Joren Whitley

The post Így hálálta meg a zsiráf, hogy a csontkovács segített rajta – videó first appeared on 24.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed