December 8, 2024
| No Comments
Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár, vacsorázz úgy, mint egy koldus – tartja a közmondás. De valóban jól tesszük, ha este már szinte semmit sem eszünk? Mindenki tudja, hogy nem érdemes túl későn vacsorázni, de tényleg, mi az ideális időpont a szervezetünk számára? A szakemberek most elárulják a titkot!
Kapcsolódó híreink
- Brutális csapás sújtja a magyar földeket: hogy ússzák meg ezt a gazdák? Vidék A hosszú távú sikeresség érdekében olyan döntések szükségesek, amelyek lehetővé teszik a gazdák számára, hogy sikeresen alkalmazkodjanak a klímaváltozás okozta szélsőségekhez. Ennek egyik módja a diverzifikáció lehet, amely a növénytermesztési és az állattenyésztési ágazatban egyaránt elhozhatja az áttörést – hangzott el a Portfolio Agrárszektor 2024 konferencián.
- Méregdrága karácsony előtt állnak a magyarok: ezt a főételt, süteményt készítik idén a legtöbben Vidék Bár többé-kevésbé nyitottak az újdonságokra, egyértelműen ragaszkodnak a hagyományos karácsonyi étkekhez a hazai fogyasztók. Egy friss, országos kutatás szerint a legkedveltebb ünnepi főételek listáját így a töltött káposzta, a desszertekét a bejgli vezeti. Ha házi édes és sós süteményekről van szó, toronymagasan a margarin a leggyakrabban használt zsiradékfajta. Sokan azért…
- Lelepleztük a nagy bejgli-trükköt: ezt kell tenni ahhoz, hogy ne repedjen ki sütés közben Vidék Nyakunkon a karácsony, így hát itt az ideje, hogy rendesen felkössük a gatyánkat és nekigyürkőzzünk megtervezni az ünnepi menüsort, aminek bizony elmaradhatatlan kelléke a bejgli is. Na de mégis, mi a különbség a kalács és a bejgli között? Mit kell tennünk ahhoz, hogy egy szimpla mákos vagy diós kalácsot bejglinek…
- Ma jár a Mikulás, de ismerjük az igazi történetét? Ezt sokan nem is tudják róla Vidék A katolikus egyház december 6-án emlékezik meg Szent Miklós püspökről, aki nagylelkű és bőkezű felebaráti szeretetével a karácsony előhírnöke. Ez a nap egyben a gyermekek által annyira várt Mikulás-ünnep is. A Nemzeti Archívum Sajtóarchívumának összeállítása most sok érdekességet mutat be a magyarok egyik kedvenc ünnepéről.
- Csodaszer a magyar konyhákban: fillérekből összedobhatod ezt a csodás arcápolót Vidék Gondolt már arra, hogy a rizs öblítéséből visszamaradt víz megváltoztathatja bőrápolási rutinját? A rizsvizet évszázadok óta használják az ázsiai szépségápolási gyakorlatokban, amely nyugtató és fényesítő tulajdonságairól ismert. A rizsvíz az ősi időktől a modern bőrápolókig természetes és hatékony megoldásként szerzett hírnevet a ragyogó bőr számára.
Visited 1 times, 1 visit(s) today