Wizz Air-bérlet: bevezetik, de ki jár jól vele és mennyiért?

A Wizz Air egy évvel ezelőtt indította el Multipass szolgáltatását a Lengyelországba és Lengyelországból induló járatainál, és az Olaszországon belüli járatain. A havi fix áron elérhető szolgáltatást azóta több országra kiterjesztették.

Mi történt? A Hvg megtudta, hogy Magyarországon is elérhető lesz a Wizz Air előfizetés alapú szolgáltatása, a Multipass.

Az előfizetéssel:

az utasok egy éven keresztül rögzített jegy- és poggyászárért vehetik igénybe a szolgáltatásban szereplő útvonalakat.

az előfizetők havi rendszerességgel válthatnak jegyet meghatározott árakon, ezek összege nem függ a szezontól, és a társaság által alkalmazott dinamikus árazás sem érinti.

a bérletet egy irányban és retúr is meg lehet vásárolni, az ára attól függ, hogy milyen kiegészítő szolgáltatást venne igénybe rendszeresen valaki. A bérlet ára tehát maga a jegyár, az újabb szolgáltatásokat később a bérletes jegyhez külön ki kell fizetni.

Az előfizetés 12 hónapra szól, az árát havonta vonja le a társaság, cserébe egy tokent ad, ezeket lehet jegyre beváltani.

A foglalásra legalább öt nappal a járat indulása előtt van lehetőség.

A Wizz Air honlapja alapján bizonyos időszakok kiesnek, a legnagyobb ünnepekkor például jó eséllyel nem lehet a bérlettel, fix áron jegyet foglalni.

Mi mennyi?

A havonta megújuló csomagok ára a Magyarországról induló vagy oda érkező utak esetében egy irányban 24 490 forinttól indul.

A retúrjáratok 48 890 forintba kerülnek, ezért az árért bármelyik hónapban lehet majd jegyet váltani egy személyre.

A legdrágább bérlet 114 590 forint, ebben elsőbbségi szolgáltatás és feladott poggyász is van egy retúr útra.

Ki jár jól a bérlettel? Akik rendszeresen utaznak.

The post Wizz Air-bérlet: bevezetik, de ki jár jól vele és mennyiért? appeared first on Forbes.hu.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed