Borízű hang #171: Az edgelord vibe shiftje, a NER Szász Endréje és egy Herendi-teknős az iráni Bibóban [rövid változat]

Az előfizetők (de csak a Belső Kör és Közösség csomagok tulajdonosai!) már szombat hajnalban hozzájutnak legfrissebb epizódunk teljes verziójához. A kedden publikált, ingyen meghallgatható verzió tíz perccel rövidebb. Itt tudsz előfizetni a 444-re.

Akár négy-öt Puskást is megtölteni képes, hisztérikus tömegjelenetekkel díszített dél-amerikai stadionturnéra készülő műsorunk egyelőre pihenteti a pirotechnikát, és intim hangulatú, ám energikus klubkoncert-felvétellel rukkol elő. Limitált széria, 180 grammos bakeliten, gyűjtőknek.

00:34 Klubturné után ismét a stúdióban. Hülyeség az élő podcast vagy sem? 02:38 Szolgálati közlemények podcastügyben. 444.hu/pod
05:21 Giro d’Italia vs. Tour de Hongrie. Mark Cavendish megnyeri a barcikai sprintet. 10:15 Szőke Gábor Miklós, a NER Szász Endréje. Az SZGM X Kolodko kollab. Az óriás Herendi-teknős és az atlantai sólyom. A rákayfülöp-szindróma, 14:37 Az Ahmedinezsád-rejtély. Mahmúd az iráni Bibó ellen. 18:51 Ahmedinezsád a Twitteren. Zsigeri antiszemitizmus vs. politikai antiszemitizmus. 24:07 Amikor kihal a forradalom első generációja. 29:07 Magyar Péter régi-új napszemüvege. 32:15 Steve Albini-nekrológ. Big Black és Shellac. Pixies és Nirvana. 36:21 Albini híres cikke a zeneiparról. Albini a pókerjátékos. Az edgelord vibe shiftje. Albini Joe Roganról. A Guardian cikke Albiniról. 43:08 Hogy kell különbséget tenni a néppártosódó exfasiszta politikai formációk közt? Miért nincs Parizer Párt? 46:33 A hercegnőburgonya titka. A Hszi-menü. A teknős jelentősége Kínában.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Loading RSS Feed

Loading RSS Feed